top of page
Practising Yoga by the Sea_edited.jpg

Pedagogisk Kinesiologi

Læren om bevegelse

Fra midt på 80-tallet fram til i dag har Annemarie Goldschmidt vært en pioner og foregangskvinne for å spre kinesiologien i Skandinavia. Hun har oversatt og undervist i en rekke kinesiologiretninger, og hun har etablert og drevet ei omfattende og grundig utdanning av kinesiologer gjennom «Dansk Pædagogisk Kinesiologiskole», som ble etablert i 1987.

Hun hadde tidligere et utstrakt samarbeid med Three In One Concepts, både som oversetter og Advanced Trainer. Hennes oversettelse av Basic One Brain, tilrettelagt for skolebruk bl.a. med tilleggene om motorisk utvikling og dominansforhold, kalte hun «Pedagogisk Kinesiologi».

 

Dette materiellet spilte en viktig rolle for utbredelsen av One Brain-systemet i Skandinavia på 90- og 2000-tallet. Etter at samarbeidet med Three In One Concepts opphørte utover 2000-tallet, har Annemarie Goldschmidt utviklet et nytt kurskonsept, men har beholdt kurstittelen «Pedagogisk Kinesiologi».

Med stor respekt for bakgrunn og kilder, har hun fornyet og videreutviklet stoffet. Både teorien og testprosedyrene er omfattende og grundige, men samtidig logiske og enkle.

Annemarie Goldschmidt.jfif

Anne Marie Goldschmidt

Utvikler av One Brain

Utdanningsmoduler

Pedagogisk Kinesiologi 1

Dette er et begynnerkurs i kinesiologi.  Vi tar for oss lett muskeltesting, noen grunnleggende tester og systematikken i ei energibalansering; dessuten litt historikk, etikk og noen enkle energiøvelser. 

 

Etter kurset kan du øve på kinesiologi på venner og kjente, og du har lært noen energiøvelser du kan lære bort til venner, barn, elever og andre.

Pedagogisk Kinesiologi 1 og 2 

 
Med Pedagogisk Kinesiologi 1 og 2 vil du ha et godt fundament for å komme i gang med å praktisere kinesiologi.

 

Et fantastisk verktøy som gjøre at du med stor kraft kan hjelpe medmennesker til bedre livsopplevelser, helse og hverdagsglede.

bottom of page