top of page
Anker 1
Practising Yoga by the Sea_edited.jpg

Three in One Concepts

Three in One Concepts er en holografisk tilnærming til forbedring av personlig vekst.
daniel-whitesides.jpg

Daniel Whiteside

Grunnlegger av Three in One Concept

GordonStokes.jpg

Gordon Stokes

Grunnlegger av Three in One Concept

En av kinesiologiretningene som er utbredt i hele verden. Grunnlagt og utviklet av Gordon Stokes og Daniel Whiteside    

 

Three In One Concepts er et utdanningsselskap basert i Thousand Oaks, California, med det formål å hjelpe personer som er interessert og villige til å ta ansvar for å skape deres velvære personlig og profesjonelt gjennom integrering av kropp, sinn og ånd.

 

Vår metode er en holografisk tilnærming til forbedring av personlig vekst. Den er basert på den unike integrasjonen av forskning og utvikling innen anvendt  kinesiologi – biofeedback fra kroppen gjennom Three In One Concepts' Clear Circuit Muscle/Stress Testing og Digital Corrections – med Three In One Concepts' Behavioral    Barometer® og konsept for Aldersresesjon, sammen med ferdigheter i emosjonell stressdefusjon og struktur/funksjonsinnsikt.

Moduler
Det er 11 moduler, hvor du etter å ha fullført alle 11 blir Three in One Concepts facilitator.

Per i dag undervises de første 7 modulene av norsk instruktør.

  • Tools of the Trade (14 timer- 2 dager)

       På dette kurset lærer man å muskelteste og benytte adferdsbarometeret, samt noen enkle og effektive teknikker som å se tilbake i tid og         kreativ fantasi.

  • Basic one Brain (21 timer- 3 dager.

       På dette kurset kommer vi inn på stress i forbindelse med skolegang, dysleksi, konsentrasjon og lærevansker-samt flere teknikker.

  • Under the Code (21 timer- 3 dager)

       Dette kurset handler om vår medfødte make-up, som kan bestemme våre adferdsmønstre. Vi skal se sammenhengen mellom struktur og             funksjon og redusere stress forbundet med andres utseende som hindrer hensiktsmessig kommunikasjon.

  • Advanced one Brain (28 timer- 4 dager).

       Vi systematiserer kunnskapen mer, lærer flere korreksjoner og digetaler, og går inn på mulige følelsesmessige årsaker til at vi handler                   som vi gjør.

  • Louder than Words (28 timer- 4 dager)

       Vi jobber med følelsesmessige årsaker til mange fornektelser og misforståelser i vårt forhold til andre mennesker – og bevisstgjør hva                   som hindrer deg akkurat nå – i forhold til å få suksess i livet ditt.

  • Strukturell Nevrologi (28 timer- 4 dager).

       Her lærer vi flere spennende teknikker, bl.a jobbing med fryktmønstre, oppretting av sidene kroppen, meredianer etc. Kurset gir en enkel             helhet over de fleste av kinesiologiens korreksjoner.

  • Relationships in Jeopardy (28 timer- 4 dager).

       Vårt forhold til andre satt under lupen.

bottom of page